Expositie IVN Natuurfotografie Amersfoort

Na de door velen gewaardeerde expositie van natuurfoto’s in 2022 zal er vanaf 11 september 2023 weer een verzameling van fotowerk met de natuur als onderwerp te zien zijn in de expositiegang van Woonzorgcentrum Nijenstede. Dit keer worden de foto’s getoond die gemaakt zijn door leden van de werkgroep Natuurfotografie van het IVN.

Het IVN is een organisatie die zich inzet voor natuureducatie en heeft als motto “Beleef de natuur”. Van de werkgroep Natuurfotografie hebben 12 leden elk enkele foto’s uitgezocht voor deze expositie. Hierbij is geen beperking opgelegd qua onderwerpkeuze. Zowel fauna als flora komen aan bod en het varieert van landschapsfoto tot macrofotografie. De foto’s zijn afgedrukt op diverse maten canvas en op aluminium.

De deelnemende  fotografen zijn: Arjan Saaltink, Harry Lammers, Bas Bouwman, Gerda Schregardus, Ine Franke, Thea van den Berg, Arie de Braal, Yvonne Gijzen, Hilda van der Sluis, Leonie Slijkerman, Ineke Kiesling en Klaas Slijkerman.

Deze groep hoopt dat uit de getoonde foto’s duidelijk wordt dat zij een passie heeft voor het zien en laten zien van de natuur.

De expositie loopt door tot 30 oktober